Nits de guàrdiaAcaba de néixer un nou segell editorial en català, Fanbooks ideat per conectar i ampliar tendències entre diferents generacions. D’aquesta manera crea un espai “crossover” on hi tenen cabuda tant el públic juvenil com adult. La responsable és Patrizia Campana, també directora de l’editorial Estrella Polar.  Els primers títols que es publiquen en aquest segell són ‘Nits de guàrdia’ de Paula Roc , que se centra en les històries que els passen a un grup d’universitaris que vieuen les seves primeres nits de guàrdia en un hospital . El segon títol és  ‘Maravellós desastre’ de Jamie McGuire. Es tracta d’una història d’amor que va autopublicar-se Jamie McGuire que va tenir un èxit de ventes immediat als Estats Units.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes