secret kingdomLa responsable de comunicació de La Galera, la Laura Garcia, ens presenta dues de les col.leccions del es que sentirem a parlar els propers mesos: Secret Kingdom, una col.lecció de Rosie Banks que triomfa allà on es tradueix i La Galera els ha traduït en català i castellà. Narra les aventures de tres nenes: una pèl-roja, una rossa i una morena que descobreixen en el primer capítol de la col.lecció que poden accedir a un món de fantasia. Contrastant amb Secret kingdom es publica ara una nova col.lecció a La Galera anomenada Dentadures de l’espai, protagonitzada per un nen i per una nena. Els dos primers títols que es publiquen són Dentadures a l’espai: una nau espacial al soterrani i Cosmo avis en òrbita pensat per nens i nenes a partir de 7 anys. En Johnattan Spock és el creador d’aquesta col.lecció.

La darrera recomanació és El petit drac Coco a l’espai, el nou títol de la col.lecció El petit Coco, la que fa 12, pensat per nens que s’identifiquen molt amb les històries que viu el drac Coco. I ja es poden comprar els dos primers llibres de jocs d’El petit coco:mots encreuats, unir punts, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes