La Laura Garcia arriba carregada de novetats literàries de La Galera: L’extraodinari enginy parlant del professor Palermo, Carnestoltes i Hello . Enguany La Galera celebra el seu 50è aniversari i això vol dir que al llarg de l’any celebrarà activitats commemoratives. El primer que ha fet ha estat escollir el guanyador del Premi La Galera Joves Lectors d’enguany, que ha estat per Jordi Sierra i Fabra per l’obra L’extraodinari enginy parlant del professor Palermo. Es publicarà d’aquí 10 dies La segona recomanació forma part de la col.lecció de les tradicions catalanes: Carnestoltes, un àlbum il.lustrat de l’Anna Canyelles i la Roser Calafell. Per últim, una novetat adreçada als més petits, de nens de 0 a 12 mesos, una col.leccio caracteritzada per contrastos, colors i formes com el Hello baby, pensada perquè els més petits puguin tocar-los i aprendre a distingir sons i colors: per estimular-los, vaja. De moment, el llibre sonall, el llibre sonall i el llibre mirall.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes