La directora d’Estrella Polar, la Patrizia Campana arriba carregada de novetats disposada a comentar-nos. El primer està pensat pels nens més petits. Es titula “Tots a dormir”, i narra totes les coses que el nen hauria de fer per aconseguir que el nen dormi tranquil.lament. Part del kit de “Tots a dormir” l’integra un rellotge de sorra. El segon llibre, La capsa dels perills, està pensada per lectors més grans, fins i tot per adults, és una novel.la realista ambientada als Estats Units protagonitzada per un nen de 12 anys que té certa discapacitat: hi veu molt poc. És un nen tímid, amb pocs amics però que un dia es fa amic d’una nena que li agrada fer de periodista. El punt de partida de la història és el moment en què trobem una llibreta que amaga un seguit de misteris.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes