Saló de la Infància

amuntiavall - 30/12/2012

Fa molta il.lusió que els nens tingui dues setmanes de vacances de Nadal però quan ja fa dos o tres dies que són a casa necessitem urgentment buscar activitats que els distreguin. I als pares i mares també. I per això és tan lloable la tasca dels festivals de la infància. I en aquest cas, el de Barcelona que ha rebut el Premi Europeu a l’Excel.lència…
I aquest any el Festival s’ha proposat promoure els hàbits d’alimentació sana i la pràctica esportiva amb moltes de les activitats que organitza…
Però hi ha moltes més activitats, al voltant d’un centenar de propostes que passen pels esports, els jocs, els circuïts d’aventura, els tallers educatius, el dibuix, el maquillatge, les disfresses, el karaoke, els concerts, el teatre, la lectura…En parlem amb la Marta Serra, directora del Saló de la Infància.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes