La directora d’Estrella Polar, la Patrizia Campana ens porta avui dos llibres i un gàdget. Pensat pels més petits, la Patrícia ens proposa el novelty (llibre amb valor afegit, en aquest cas un pop up amb textures), La història de la Bella Dorment, un conte clàssic. La següent recomanació, adreçada a nens d’entre 10 i 12 anys és El diari del Greg, un nen de 12 anys que estudia secundària i que viu en un poble dels Estats Units a qui tot li va malament a casa, a l’escola….i tot plegat ho escriu en un diari que és el què podrem llegir en aquest llibre d’Estrella Polar: és una barreja entre novel.la i còmic. D’aquesta série se’n publica un nou títol (el sisè ja)que narra les aventures d’en Greg per Nadal. Es titula Diari del Greg:SOS atrapat en família. Amb el llibre et regalen un io-io de fusta amb el logo d’en Greg. Enguany també s’ha editat el calendari del Greg.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes