La codirectora del portal Sortirambnens.com, la Gemma Ruíz, ens fa una recomanació per gaudir d’una excursió i per fer una manualitat a casa. Comencem per una sortida, anar a Sta Maria de Castellebre, al costat de la població de Peremola, a l’Urgell. Descobrirem un entorn de prats i muntanyes rocoses, que és l’espai natural protegit de la Serra d’Aubens i el roc de Cògul, a l’Urgell. Partint de Peremola, anem direcció de l’hotel Can Boix, on hi ha un desviament a la dreta que ens indica Santa Maria de Castellebre i hi trobem una ermita. Aquesta és l’excusa per fer una caminata fins l’ermita, d’uns 5 km. Es pot fer la primera part en cotxe o bé començar el camí a peu i fer mitja volta quan ens cansem.
La manualitat que ens proposa la Gemma és decorar els raïms per la Nit de Cap d’Any.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes