La responsable de premsa de La Galera, la Laura Garcia, ens proposa un seguit de títols de La Galera per demanar al tió o als Reis com ara La veritable història del Capità Garfi, novel.la d’aventures. La segona recomanació és Kardavan, la trilogia de Carles Batlle que ara s’ha llançat a la novel.la amb la trilogia fantasy, una història d’aventures ubicada en un món fantàstic. Pels que preferiu històries de sentiments, recomanar-vos El cor de la Hanna, la història de d’una noia que pertany a la cultura hamish i el llibre Deja-vu, dels Amics de les Arts. Pel què fa a títols nadalencs, La Galera proposa El tió de Nadal, un llibre per conèixer tradicions catalanes a través de la col.lecció d’àlbums il.lustrats.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes