La directora de l’editorial Estrella Polar ens fa algunes recomanacions literàries que poden ser un bon regal per aquestes com ara el llibre regal La meravellosa història del ratolí Pérez. La capsa quan s’obre es converteix en una casa, amb unes figuretes troquelades que es poden tallar amb els dits i decorar la caseta i una bossa per ficar-hi les dents i un penja-porta per indicar al ratolí Pérez que quina és l’habitació del nen o nena desdentat.La segona recomanació és la darrera novel.la de Gemma novel.la, el llibre regal de la col.lecció La Tribu del Camelot que es titula El fantasma del Liceu i és un misteri que la Carlota ha de resoldre amb la seva tribu.Un llibre amb pàgines oloroses, molt màgic tot plegat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes