La codirectora del portal sortirambnens.com, la Gemma Ruíz, ens proposa que l’escapada d’aquesta setmana la fem a Montserrat, gaudint dels camins i dreceres que permetrà descobrir el paisatge que l’envolta. Una aventura ja només per arribar-hi ja que podem fer ús del funicular o l’aeri que et deixen just al costat del monestir. Des d’allà, una de les opcions és agafar el funicular que puja cap a Sant Joan, agafant només bitllet d’anada i gaudirem de la panoràmica des de dalt. El funicular ens deixarà al Pla de les Taràntules i des de on podem iniciar un seguit d’excursions. El descens que ens proposa la Gemma és fer-lo a peu. Pel què fa a la manualitat, la Gemma ens proposa a decorar llibretes i altres articles amb fulles seques.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes