Fira del Porc i el Bolet d’Osona

amuntiavall - 17/11/2012

Al programa d’avui estem parlant d’olis, de productes de tardor, entre els que no pot faltar el bolet, evidentment. El bolet, i també afegim a la llista uns dels millors embotits del món, els d’Osona.
Aquests aliments són la base dels menús que han creat diversos restauradors de la comarca participant, d’aquesta manera, a les jornades de cuina del porc i el bolet que van començar ahir.
Però a més, a la capital, a Vic, avui i demà, teniu una oferta gastronòmica que us volem presentar ara mateix, amb la conversa que mantindrem amb el Joan Naudó, que és president del gremi d’Hostaleria d’Osona i de la fundació Osona Gastronomia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes