Temps de lesctura a l’Amunt i Avall, avui amb la Laura Garcial, responsable de comunicació de La Galera per presentar-nos algunes novetats d’aquesta editorial. Per començar i pensant en la campanya de Nadal tot i que encara estem a la tardor, destaca la col.lecció La botiga Batibaleno de Pierdominico Bacalammo, una edició que sembla antiga estèticament parlant. Aquesta botiga és on es creen i es reparen els objectes màgics dels contes i que revela què s’amaga darrera d’aquests objectes. El segon llibre és El cancionero infantil, un recull de les cançons infantils que s’utilitzen per jugar: nanes, cançons tradicionals…en un llibre il.lustrat per Noemí Villamuza, pensat per public infantil i adult. El llibre inclou un CD amb aquestes cançons gravades amb instruments de joguina.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes