Biblioteca Francesc Candel de Barcelona

amuntiavall - 11/11/2012

Avui descobrim una Biblioteca Francesc Candel de Barcelona en concret ubicada al districte de Sants-Montjuïc des de la seva inauguració, el 26 de novembre del 2006. L’equipament, gestionat pel Consorci de Biblioteques de Barcelona, ha registrat prop de 5.000 nous carnets d’usuari, ha prestat uns 108.000 documents i ha reunit més de 1.500 participants en les activitats programades per al públic adult. Un total de 22.000 persones han fet ús dels seus ordinadors amb accés a Internet.
Durant aquest primer any, uns 700 escolars han visitat la nova biblioteca, que ha comptat també amb la participació de prop d’un miler de persones en les seves hores del conte. L’espai multimèdia, d’altra banda, ha ofert formació a més de 400 usuaris al llarg dels 233 dies en què ha estat oberta la biblioteca.
Parlem de tot plegat amb la seva directora, l’Àngels Migueles.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes