Marxem ara cap a Montcada i Reixach, en concret cap a la Biblioteca Elisenda de Montcada, un nou equipament fruit del trasllat de l’antiga biblioteca de Montcada Centre, situada al carrer Montiu del municipi. La nova biblioteca Elisenda de Montcada ocupa una superfície de més de 2.300 metres quadrats útils que s’emmarquen en un complex lúdic i cultural que disposa d’auditori, sala d’exposicions i piscina. El nou edifici és obra dels arquitectes Juan Andrés Hernando, Francisco Javier López i Joan Sauqué. Disposa de dues plantes on es troben les diverses àrees i serveis de la biblioteca i compta també amb un espai multimèdia. La biblioteca, que acull el Fons Masoliver, ofereix 47.000 volums com a fons inicial, 200 subscripcions a diaris i revistes, accés públic a Internet i zona Wi-Fi.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes