La codirectora del portal sortirambnens.com ens fa un seguit de propostes per gaudir amb els més petits. Una proposta per disfrutar en un espai exterior que avui ens porta fins la Conca de Barberà on es pot visitar la capital, Montblanc i també una excursió recomanable, el camí dels espadats de l’Anguera en la que es ressegueix el recorregut que fa el riu Anguera, afluent del riu Francolí i anar passant els imponents espadats. Quan hagim fet la part de riu ens enganxarem al GR171-5 (Grans rutes)que ens retornarà cap a Pira. Aleshores cambiem totalment de paisatge, passarem per boscos de pins, vinyes…Són 4 km en total d’una hora aproximada de durada. La manualitat que ens proposa requereix tenir pinces de roba. Es tracta d’una sargantana que pintarem amb esmalt d’ungles.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes