La directora editorial d’Estrella Polar, la Patrizia Campana, ens porta un seguit de recomanacions literàries començant per un crossover adreçat a adolescents (llibres per adolescents però que també poden agradar als adults). Per nens d’entre 3 a 6 anys ens porta un pop up, un llibre il.lustrat , “L’escola un llibre animat” pensat pels nens que van per primer cop a l’escola ja que es narra totes les coses meravelloses que els passaran el primer dia que vagin al col.legi. També ens porta el thriller “Ulls negres” que té la Valentina com a protagonista. És una nena americana d’origen rus que viu la seva adolescència a Nova York fins als 16 anys, que és quan marxa de casa i va a viure amb els seus amics. La trama comença quan es troben morta la seva amiga: ha estat assassinada. A partir d’aquí la Valentina comença a investigar i descobreix quins són els seus origens familiars.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes