Turisme rural

amuntiavall - 28/07/2012

Com seran aquestes vacances per als catalans i catalanes? Diuen els experts que les famílies passaran menys dies fora, que reduiran el pressupost i les despeses; que alguns han buscat ofertes per juny i per setembre; i que moltes persones passaran l’estiu a la ciutat o buscant alternatives més econòmiques.
I una d’aquestes alternatives és el turisme rural. A Catalunya, ho he comptat una mica per sobre, tenim més de 1200 cases rurals. I un públic que sap que no cal sortir fora per gaudir i descansar durant els mesos d’estiu.
Tenim al telèfon l’Ana Alonso, directora de comunicació d’ Escapadarural.com. Un portal que recull l’oferta de turisme rural més important d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes