La directora d’Estrella Polar, Patrizia Campana ens porta les darreres recomanacions literàries de la temporada començant pel llibre per colorejar titulat Guixa que guixaràs, pensada pels nens que comencen a pintar. La segona recomanació té a veure amb el Barça. Es tracta d’un llibre que té als Barça toons com a protagonistes i que s’anomena Juga amb els Barça Toons que permet fer un munt de manualitats als més petits. La darrera recomanació té les novel.les juvenils com a protagonistes. La primera és “El meu pare és un mafiós” de Lluís Garcia de Oro una novel.la que té com a protagonista a un noi de 17 anys que descobreix que el seu pare és un mafiós. Ho descobreix quan el segresten per fer xantatge al seu pare.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes