La responsable de comunicació de La Galera, Laura Garcia ens porta quatre bones recomanacions literàries per llegir aqeuestes vacances d’estiu. La primera i la segona adreçada preadolescents. Comencem per la primera, per noies, titulada “500 reptes per tu i per a les teves amigues”, un seguit de testos, jocs de preguntes, etc. La segona recomanació és  Foc i gel, el segon títol de la col.lecció “Warriors”, les aventures d’aquest gat domèstic que ja s’ha convertit en un guerrer. La tercera recomanació és el llibre-puzzle A dormir, un nou títol del Corb Mitjonet, aquesta més pensada pels nens més petits i un segon títol que té com a protagonista aquest personatge: El gran llibre pissarra del Corb Mitjonet.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes