Comença el Festival Grec

amuntiavall - 30/06/2012

D’aquí a unes hores músiques com aquesta donaran el tret de sortida al Festival d’estiu de Barcelona, un festival que omple de teatre, música, dansa i circ els espais més emblemàtics de la ciutat. És el Festival Grec.
En parlem amb el seu director adjunt, l’Isaac Vila.
Per fi ha arribat el dia de la inauguració.
La novetat més important d’aquesta edició és que per primer cop la inaguració del festival és oberta a la ciutat. Abans solia fer-se al teatre Grec i era per a uns pocs privilegiats. Per què aquest canvi?
El Festival comença demà però s’inaugura aquesta nit, a partir de les 9, al Passeig de Lluís Companys, això és a l’Arc del Triomf.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes