La directora d’Estrella Polar, Patrizia Campana arriba carregada de propostes de lectura de cara a l’estiu començant la col.lecció nova de llibres de cartró “El petit llibre del mar” i “El petit llibre de les bestioles”, amb peces mòbils a cada pàgina que t’ensenyen coses relacionades amb els paisatges. El mes que ve sortiran dos nous títols d’aquesta col.lecció adreçades a nens a partir de 3 anys. Pels nens d’entre 6 i 8 anys ens proposa el llibre “Quan sigui gran” que parla d’oficis. Segons el què vulguis ser et proposa activitats relacionades amb la professió a la que vulgui dedicar-se el nen o nena. N’hi ha de professions com ara meteoròleg, metge, pilot, organitzador de casaments, bibliotecari, pastisser, arqueòleg, electricista, etc. La darrera de les recomanacions de la Patrizia és una novel.la juvenil, que promet ser tot un èxit de ventes. Es titula “No està escrit a les estrelles” i és una història d’amor de dos adolescents que estan malalts de càncer.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes