Dia universal de la sardana

amuntiavall - 17/06/2012

Avui, 17 de juny, és el Dia Mundial de la Sardana. I allà on avui hi hagi una ballada de sardanes, sonarà aquesta “El saltiró de la cardina” de Vicenç Bou.
Com se celebra aquest Dia Mundial de la Sardana? Ens ho explica el Joaquim Rucabado que és President de la Federació Sardanista de Catalunya.

1 comentari Dia universal de la sardana”

  1. Marc escrigué:

    Hola, ja ser que la notícia es antiga, però no puc deixar passar el meu malestar en veure que heu il·lustrat aquesta notícia amb una foto meva i que ningú m’ha demanat permís, n’hi heu posat enlloc l’autor de la foto. Us semblaria be que jo agafes els vostres vídeos i els anés compartint com si fossin meus? a les meves xarxes? crec que no. Doncs això. Agrairia que, ho poseu l’autor de foto o l’esborreu immediatament.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes