La responsable de comunicació de La Galera, la Laura Garcia es presenta les recomanacions més destacades per regalar per Sant Jordi, com és la saga Oblivion de Francesc Miralles de la que ara se n’ha publicat el primer volum. Una altra de les apostes de la galera d’aquesta temporada és Quantic Love, de la Sònia Fernández Vidal, que tenint en compte que és Sant Jordi, dia dels enamorats, s’escau molt. Aquest llibre ens descobreix la fórmula de l’amor.
Elvis Riboldi és un altre dels llibres destacats d’aquest Sant Jordi. Nascut l’any passat amb un primer volum, se’n publica ara el segon, titulat Elvis Riboldi i el restaurant xinès. Elvis Riboldi és un nen entremaliat i mogut a la que li passen peripècies de tot tipus, tal i com ens mostren els seus dos llibres d’humor gràfic d’humor.Les dues recomanacions són El llibre d’encanteris de la vella taràntula, de Jordi Folch, premi Folch i Torres i La princesa invisible, de la Mercè Anguera, premi Joaquim Ruyra d’enguany.
quantic love

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes