geronimoLa directora d’Estrella Polar, la Patrizia Campana, ens porta les recomanacions i apostes de la seva editorial que preveu seran les ventes estrelles del proper Sant Jordi. La primera és El dia del llibre, la darrera aventura de Gerónimo Stilton que justament estrà el dia 23 signant llibres al Passeig de Gràcia. Altres recomanacions són Pinta la llegenda de Sant Jordi, pensada pels més petits que, a més de llegir-lo, et dóna la possibilitat de completar les il.lustracions que estan a mig fer. Pels adolescent, recomana Fosca, de Care Santos. Fosca és el nickname de la protagonista d’aquesta novel.la, una noia que se sent fora de lloc. És un cant a la supervivència gràcies a l’amor en un context d’adolescents. La darrera de les recomanacions es preveu com el boom editorial que està per venir. Es tracta de la trilogia Els jocs de la fam de la que tot just el dia 20 se n’estrena la pel.lícula.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes