Tren Turístic del Ciment

amuntiavall - 31/03/2012

Avui 31 de març és un dia especial per molts motius, s’acaba el mes, comencen les vacances escolars, i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya estrena una nova temporada del Tren Turístic del Ciment.
Imagineu-vos quina activitat més atractiva per fer en família. Aneu fins a la Pobla de Lillet, al Berguedà, agafeu aquest trenet, el del ciment i feu un viatge fins a Castellar de Nug, amb una parada als Jardins Artigas, d’Antoni Gaudí. I a Castellar, visiteu el Museu del Ciment.
Total, que és una , històrica i que us permetrà gaudir del paisatge, de la natura, de les vistes, i de l’encant que sempre té viatjar en tren.
En en dóna més informació la responsable comercial del Tren Turístic del Ciment, la Mireia Alerm.tren

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes