La Laura Garcia, responsable de comunicació de l’editorial La Galera ens presenta un seguit de recomanacions literàries com ara el titulat Tots els meus amics són morts d’Avery Monsen i Jory John,FOLCH de tapa dura i de petit tamany adreçat a adults. També La princesa invisible, guanyadora del premi Joaquim Ruyra, una novel.la de Mercè Angera protagonitzada per la Mei. Per últim també ens porta la novel.la guanyadora del premi Folch i Torres, El llibre d’encanteris de la vella taràntula de Jordi Folk amb il.lustracions d’Agustí Comotto: és la història de la baixada del seu protagonista, un nen, al món dels morts d’aquest nen. S’adreça a nens a partir de 8 anys.
La darrera recomanació literària és la titulada El tron de foc, de Rick Riordan, la història de dos germans que busquen al seu pare que ha desaparegut i ho fan viatjant en el temps, fet que els permet descobrir què va passar a l’antic Egipte.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes