La codirectora del portal sortirambnens.com, Gemma Ruíz, arriba carregada de propostes lúdiques per compartir amb els més petits de casa. Comença amb els espectacles, com ara La volta al món amb 80 instruments de percussió que es fa avui al Palau de la Música i que ens permet descobrir la música de països com ara Aràbia i Brasil. També avui a la Casa Elizalde, a les 12h el mag Fèlix farà l’espectacle Abracamàgia i també avui, als Lluïsos de Gràcia a la plaça del nord amb l’obra Galaxies, a les 12h i a les 18h que ens recorda que l’univers és gegant però que planteja si hi ha vida a altres planetes i, en cas afirmatiu, es pregunta quins contes s’hi expliquen. A Castellar del Vallès avui acaba la Setmana dels Pallassos i al Poble Espanyol, el festival Tot.
La sortida d’avui és a un museu, el Museu Blau, al Fòrum, que fa un any es va inaugurar i que avui organitzen la Fira de la Ciència i proposen un seguit de tallers científics relacionats amb la percepció del cervell amb l’objectiu de fomentar les vocacions científiques.
La manualitat que ens porposa la Gemma és musical i es tracta d’un petit tam-tam fet a partir d’una caixa de formatgets.
La recepta culinària són ous farcits.
museu-blau-barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes