juntsLa responsable de comunicació de La Galera, la Laura Garcia, arriba carregada de recomanacions literàries, novetats, la primera va sortir el 6 de març i es titula Els secrets extraordinaris de l’April, la May i la June de Robin Benway, una novel.la juvenil per nois i noies a partir de 14 anys que ens parla de la relació entre germans. La segona proposta literària forma part de la trilogia de l’Ally Condie, a la segona entrega, Junts: camins creuats presenta una portada exquisida i una història que reflexiona sobre una societat sobrecontrolada. La tercera i darrera de les recomanacions que ens porta la Laura Garcia la protagonitza el drac Coco, amb els títols 10 i 11 d’una de les col.leccions que ha ocupat una franja d’edat una mica oblidada pel què fa a títols.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes