La responsable de comunicació de l’editorial La Galera, Laura Garcia ens fa les seves recomanacions literàries com ara Tornaran a buscar-me, novel.la d’intriga escrita a quatre mans per Josan Hatero i Use Lahoz guanyadora del premi La Galera Joves Lectors, premi pioner en què el jurat són 250 nens i nenes de l’Estat Espanyol. La segona recomanació és la novel.la de fantasia El bruixot dels vents de Miki Monticelli amb il.lustracions de Linda Cavallini adreçada a nens a partir de 9 anys, també ens parla de la col.lecció de còmic pels més petits protagonitzada per Johnny Tess, que protagonitza una série de dibuixos animats a Disney Channel. El primer títol d’aquesta col.lecció de còmics protagonitzada per Johnny Tess és El Johnny del passat i del futur. La segona col.lecció que publica com a novetat La Galera és la protagonitzada per l’inspector Gadget. El primer àlbum d’aquesta col.lecció es titula Gadget a l’Orient Express. gadget

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes