Avui passegem pel Parc Cultural de la Muntanya de Sal on descobrirem les antigues instal.lacions mineres: sota la imponent imatge del castellet de l’antic pou d’extracció del mineral MariaTeresa, s’estén l’àrea museogràfica que explica la història de l’explotació industrial de la Vall. També es pot veure la maquinària d’extracció mineral del pou, un audiovisual de vivències mineres i el centre d’artesania de la sal.
Un recorregut guiat a 86m de profunditat: a l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal es manifestcardona men amb tot el seu esplendor i espectacularitat els diferents plegaments i les vetes del jaciment i la diversitat de minerals. De tot plegat en parlem amb l’Àlex Tripiana, responsable de l’àrea de Serveis Educatius i formació de Fundació Cardona Històrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes