quanticEsperàvem amb ganes l’arribada del mes de febrer perquè la Laura Garcia, de l’editorial La Galera ens havia anunciat que és el mes en què coneixem les novetats literàries.
I aquí la tenim. Disposada a parlar-nos dels nous títols que ja surten a la venda.
Títols per a nens i per a joves, començant per Quantum love, segona novel.la de Sònia Fernández Vidal després de La porta dels 3 panys. Aquesta s’adreça a nens a partir de 12 anys. Quantic love barreja l’amor amb la ciència i ens proposa resoldre l’equació de l’amor. Odessa i el món secret dels llibres, la primera novel.la d’un autor alemany, Peter Van Olmen en castellà que Siruela edita en castellà ens porta les aventures de Odessa, una nena de deu anys que descobrirà que a banda del món que ella coneix n’hi ha un altre que es diu Escribópolis creat per escriptors de renom on viuen encara (Goethe, Kafka, Shakespeare etc ) on hi passen coses fantàstiques com ara que amb la pols de les llàgrimes de les muses es pot donar vida al què passa als llibres i. Per últim ens recomana Promise, creus en els mircles, una història d’amor adreçada a nens a partir de 14 anys: narra la història d’una nena que està malalta i que té una esperança de vida curta.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes