Les recomanacions literàries de La Galera que ens porta la Laura Garcia comencen amb un dels llibres més venuts del 2011 d’aquesta editorial: La porta dels tres panys de Sònia Fernández-Vidal (4º edició en català i 5ª en castellà) . A finals de gener la mateixa autora publicarà Quantic love, novel.la juvenil que es proposa resoldre l’equació de l’amor. Tots dos llibres volen acostar als lectors a la ciència.
Un altre dels llibres que recomana és Muncle Trogg. Una història d’amor que narra les aventures del gegant més petit del món.La seva autora és Janet Fox. La Laura també ens destaca Jo, Elvis Riboldi, de Bono Bidari, una novel.la gràfica per nens a partir de 9 anys que es va publicar el mes d’octubre i queal març en podrem llegir un segon llibre d’aventures protagonitzada per Elvis Riboldi. Es titularà Jo, elvis Riboldi i el restaurant xinès.
L’últim titol juvenil és Forgotten, de Cat Patrick un dels més venuts de la tardor.
l
quantic

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes