La co-directora del portal Sortirambnens.com Gemma Ruiz ens fa un seguits de propostes que tenen a veure amb l’oci com ara els espectacles Racons, més enllà del viatge que es pot veure al Teatre Poliorama, Màgies del món al Teatre del Raval i a yoguikids_3Tarragona, l’espectacle Secret a l’armari. Pel què fa a tallers, la Gemma ens recomana els tallers de ioga que fan els caps de setmana al matí Yogui Kids i entre les fires i festes populars previstes durant la setmana, les més destacades són les fires en honor a St Antoni i la Fira dels Tres Tombs. La sortida de la setmana és al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i les manualitats, fanalets de llauna. Cuinar amb els més petits també és una bona opció per compartir temps amb ells mentre es fa alguna recepta senzilla com la d’un gelat de pinya.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes