caganer 249
La responsable de premsa, Laura Garcia, ens recomana la col.lecció Top Cat composta per tres llibres que parlen de tradicions com ara El caganer, La castanyera i Els Mags d’Orient. Són tres llibres d’Anna Canyelles amb dibuixos de Roser Calafell que ens proposa explicar tradicions catalanes de manera senzilla però divertida.
També ens recomana altres llibres no tan nadalencs en quan a temàtica però que sí que són un molt bon regal perquè inclouen altres coses a més del llibre en sí com ara Els vestits de la Jana que es ven amb una conilleta de peluix que il.lustra el llibre i tres vestits per la conilleta. Per útim, el llibres-joc Experimenta ciència i Experimenta cuina, que proposen que els nanos experimentin però també aprenguin, jugant, tant de ciència com de cuina.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes