llibres PATRICIA 27La directora editorial d’Estrella Polar, la divisó de literatura infantil i juvenil d’Edicions 62 ens recomana algunes novetats literàries adients per aquests dies pre-nadalencs com ara el llibre Busca i rebusca d’Àngels Navarro, que té l’objectiu que els nens de 3 a 6 anys remenin i trobin coses a l’interior del llibre. També destaca el Klincus Escorça, adreçat al lector de 7-9 anys, una sèrie d’aventures ambientada en un bosc protagonitzada per un nen que dóna nom al llibre.
Per últim, la novel.la S’acosta un front fred que deixarà neu a cotes baixes de l’autora gironina Dolors Garcia inspirada en la nevada del 8 de maig del 2010. Narra la història d’un grup de joves d’institut que viatgen en autocar, d’excursió i que es troben bloquejats degut a la gran nevada d’aquell dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes