El meu primer festival

amuntiavall - 26/11/2011

EL MEU PRIMER FESTOVAÑEstimular el vessant creatiu i crític dels més petits, a través del cinema. Aquest és el gran objectiu d'”El meu primer festival“, el festival de cinema per a nens i nenes de 2 a 12 anys, que per quart any arriba als cinemes Girona, la Filmoteca de Catalunya i el CCCB.
Els més petits són els autèntics protagonistes del certamen, ja que a través de les seves votacions es decidiran els curtmetratges guanyadors del festival. A més, podran gaudir de les propostes cinematogràfiques més innovadores, així com dels grans clàssics, com és un dels films estrella d’aquest any: E.T., l’extraterrestre.
Sessions escolars i familiars durant el cap de setmana completen l’oferta d’un festival que demostra que els petits de casa poden ser grans entesos. En parlem amb una de les seves organitzadores, la Mireia Manent.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes