matruxca(1)Com cada 15 dies, l’Editorial La Galera, ens introdueix en un món màgic de lectures, d’històries per a nens i joves de la mà de Laura Garcia qui avui ens proposa uns llibres especialment adients per aquells a qui els agradi tenir els llibres en fila, ben posats, sense que sobresurti un més que l’altre, ho tindrà complicat. Llibres atípics. Si més no, dos d’ells.
-Agatha Mistery – Títols 3 i 4 protagonitzat per una nena detectiu.
-Matrioxques: un llibre regal protagonitzat per aquesta acolorida nina russa.
-Verd Maragda:
-Espai, un llibre-joc en format “acordió i que per una banda presenta un joc on els nens trobaran un seguit de caselles i a l’altra banda hi ha tots els coneixements bàsics sobre l’espai, les estrelles, el Sistema Solar, etc. També és doncs un llibre educatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes