PA070012La culpa és d’aquest temps. És la frase que més pronuncien pares i mares per justificar els refredats i les primeres grips que han afectat els nens d’aquest país. Només cal anar un dia a la sala d’espera del metge i comprovar la quantitat de mocadors que despleguen els acompanyants dels més petits.

Fa uns dies perquè feia una calor inusual per l’època, i ara perquè de sobte han baixat les temperatures, el cas és que qui més qui menys està refredat. Per saber de quina manera podem prevenir constipats, i preparar el cos per a la tardor i hivern,  ja sigui amb el típic suc de taronja o amb altres remeis, hem convidat al programa la Júlia Farrés, sòcia de l’ACDN i Dietista-Nutricionista de l’Empresa Alimmenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes