Un dia de nassos amb els Pallapupas

amuntiavall - 1/10/2011

pallapupas22Sabeu que avui, 1 d’octubre, dissabte, pot ser un dia de nassos? És més, segur que serà un dia de nassos perquè així ho han organitzat els Pallapupas.

Sabeu que són aquells pallassos amb formació mèdica que treballen als hospitals intentant fer riure els nens malalts per tal que la seva estada al centre hospitalari sigui més soportable i perquè, en definitiva, el riure té un efecte terapèutic.

Avui han planejat un dia de nassos a diversos espais d’oci de Catalunya, com Portaventura o el Tibidabo. Per explicar-nos en què consisteix i que podem fer tots plegats per particiapar-hi, hem parlat amb el Miquel Antonijoan, responsable de relacions externes de Pallapupas.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes