ferrerosParlant amb pares i mares de nens petits no és estrany que en algun moment surti aquesta queixa en la conversa: per què els fills no vénen amb un llibre d’instruccions? Els pares sovint no saben com actuar, davant d’un conflicte, davant la novetat, si estan sent massa estrictes o  massa permissius, si ho estan fent bé, en definitiva.

És evident que cadascú exerceix aquest paper com bonament pot. Però no està malament que tinguem en compte una sèrie de consells que es recullen en dos llibres que avui us presentem: Porta’t bé. I Castigat. És necessari?

Són dos llibres de la psicòloga infantil Mª Lluïsa Ferrerós, que avui ens acompanya al programa.

Si voleu fer una consulta o pregunta sobre l’educació dels fills a la psicòloga infantil Mª Lluisa Ferrerós, un cop al mes les respondrà al programa. Podeu fer servir el Facebook del programa o al correu del programa: amuntiavall@comradio.com

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes