carillonera 002Recordem alguns dels cantants i grups musicals que han passat el llarg d’aquets onze mesos. Vam començar el setembre, quan l’estiu ja cuejava i la tardor encara no havia tret el nas. Un dels primers en passar per aquí va ser el Narcís Perich, i la Caravana de la Bona Sort, que estem sentit de fons…Va arribar a la tardor i a punt de fer anys, LLONGUE, ens va venir a parlar dels “Meus Amics”, el seu darrer treball discogràfic.
Per l’Amunt i Avall han passat músics de nova fornada com el grup l’Ebre, Pepet i Marieta
I altres que gairebé no necesiten presentació com Lucky Guri…
Després de fer-nos un bon tip de panellets, i ja amb roba d’abric, ens visita la Cia Elèctrica Dharma que ens van explicar la seva “Experiència americana”. Un enregistrament als estudis de Menphis que dona com a resultat un cd dedicat al Mestre MONPOU…
Laura Simó i Francesc Burrull ja fa temps que treballen junts, sobretot quan es tracta del seu estimat Serrat. Tenir-los va ser un autèntic plaer.
Músics com Miquel Pujado que porten anys versionant a Brasens i fent incursions en el teatre, com Pau Vallvé que ens va venir explicar que ha deixat enrere a Estanislau Verdet per re-inventar-se.
I Roger Mas, el cantautor del Bergadà amb veu gairebé de baríton ens va explicar com li agrada d’escriure i fer poesies.
Seguim pujant amunt en el calendari, el mes de desembre els Quart Primera, que han actuat a més de 40 menjadors particulars, ho fan als nostres estudis i només per nosaltres…
Aquest ha estat un any de revelacions musicals i sobretot de noms sorprenents, com aquest grup guanyador del concurs SONA 9 que es diuen LA IAIA i que van passar per aquí poc abans del Nadal.
L’Helena Gadel, amb la seva suau veu i l’Eric Vinaixa, membre del grup els Amics de les ARTS ens van portar una mica d’escalfor en ple més de gener amb els seus nous discos.
Ja en ple mes de Març, el grup LAX’N BUSTO més simfònics que mai ens parlen de la seva col.laboració musical amb Joan Albert Amargós i el rock simfònic.
No ens podíem perdre el nou disc de RAIMON, explica coses noves però també deixa un raconet pel record de la València de la seva joventut.
Ensumant la Primavera, visitem el PEP SALA als seus estudis de Santa Eulàlia de Riuprimer, on repassem la seva trajectòria musical i parlem del seu darrer treball, “La Taverna d’Old John” amb clares influències de la música celta.
El grup valencià ARTAICA ens va seduir amb les seves “Nits Cosides”….
Un dia després de Sant Jordi, després d’ells l’Eduard Iniesta ens confessa els seus 7 pecats capitals, el seu darrer treball musical.
La mítica banda PEGASUS, amb Josep Mas, Kitflus, Max Suñé, Rafael Escoté i Santi Arisa…van ser els precursors del rock progressiu, torna als escenaris…una bona noticia.
Ex cantant del grup WHISKIN’S, que aquest any ha pres una decisió important, continuar la seva carrera músical amb solitari. Ens va venir a portar el seu disc, CASA MURADA. Amb ell acabem aquest recordatori de tots els músics, cantants, bandes, cobles, que han passat per l’Amunt i Avall.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes