Festa del Renaixement a Tortosa

amuntiavall - 16/07/2011

Catalunyaonline-FestaDelRenaixementDeTortosa999Una de les festes mes destacades que tenen lloc a les terres de l’Ebre, és la Festa del Renaixement de Tortosa, que té lloc el cap de setmana del 21 al 24 de juliol.
Una festa que té els seus orígens en un treball que feia el Consell Comarcal del Baix Ebre per establir un Escot adient per la comarca. A través d’uns documents que parlaven de la defensa de la ciutat en època de Carles V….tot plegat els va dur a pensar que seria bo fer una festa que recrees aquella època, una època que la ciutat vivia en plena eferverescència dels seus gremis, i amb una bona organització urbanística.
I d’aquí ve tot plegat….gràcies aquella iniciativa ara podeu gaudir d’aquesta oferta lúdica que s’ha convertit en una de les ofertes promocionals més importants que té la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes