Estudis universitaris sobre la sardana

amuntiavall - 16/07/2011

250px-Sardana_Ceramic_TilesLa Sardana, ha estat objecte darrerament d’estudis i investigacions universitàries. A l’Amunt i Avall ja us varem parlar un dia dels estudis centrats en la sardana que han desenvolupat el japonès TOMOHIRO IKEDA i la sueca MARIE BJOR-KLOF….però aquí a Catalunya també hi ha universitàries que han escollit aquesta dansa per un treball de camp.
Parlem de la MARIA GABARRÓN, de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona i la la Núria Costas, de l’Escola Universitària de l’Esport i la Salut, adscrita a la Universitat de Girona. Totes dues en els seus Camps respectius, l’antropologia i la ciència de l’esport i la salut, han presentat un treball sobre la Sardana.
A la MARIA GABARRON la tenim aquí al costat….
I a la NÚRIA COSTAS, des de Girona a l’altra banda del telèfon…

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes