50è aniversari del Motel Empordà

amuntiavall - 26/06/2011

empordaCada setmana tenim una conversa amb un xef de cuinar o propietari d’un dels molts restaurants que hi ha a Catalunya per donar-vos a conèixer una nova oferta gastronòmica. La proposta d’avui, gairebé no necessita presentació.
Es tracta d’un establiment que compleix 50 anys i que les grans xefs com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda i Joan Roca consideren el precursor de la avantguarda gastronòmica. Un restaurant que segons explica Miguel Berga en un llibre que li va dedicar, era el restaurant preferit de l’escriptor Josep Pla…
Estem parlant del Motel Empordà, creat per Josep Mercader l’any 1961… Josep Mercader va morir amb tan sols 53 anys, però la seva creació perdura i amb molt bona salut.
En parlem amb l’actual propietari i gendre de Mercader,en JAUME SUBIRÓS.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes