Restaurant Ca la Maria de Llagostera

amuntiavall - 12/06/2011

Aquesta setmana us proposem visitar un restaurant ubicat al municipi de Llagostera, un establiment situat en una masia del segle XVII a la costa de l’Alou, molt a prop de l’antiga via del tren que antigament feia el recorregut entre Girona i Sant Feliu de Guíxols, avui convertida en carril bici.
ca la mariaParlem del restaurant Ca la Maria, un establiment que practica una cuina d’arrel tradicional però totalment innovadora i que forma part de l’anomena’t SLOW FOOD, una associació eco-gastronòmica, que es va fundar l’any 1989 amb l’objectiu de difondre i protegir el patrimoni gastronòmic local i que avui compta amb més de cent mil associats.
Parlem amb Martí Rosàs, xef i propietari

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes