campingEn el món sardanista és sobradament conegut el Càmping Botànic Bonavista de Calella…i no perquè en el món sardanista hi hagi una especial fal•lera per plantar la tenda i fer càmping…això deu anar a gust de cadascú, sinó perquè aquest establiment, té una llarga tradició a l’hora de treballar pel foment de la Sardana. Al llarg de 45 anys ha editat set discos de Sardanes i promou al càmping les ballades i concerts.

Diumenge passat i dins la proclamació d’Organyà Ciutat Pubilla, el president de la Federació Sardanista de Catalunya va atorgar al senyor Ruscalleda el Premi al Mèrit Cívic per la seva tasca de difusió de la sardana en aquest equipament turístic.

En parlem amb en Joaquim Ruscalleda, conegut per KIM i que és el propietari del càmping.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes