Fira Modernista de Terrassa

amuntiavall - 7/05/2011

feria-modernista-eixample1Terrassa és una ciutat amb un important Patrimoni cultural i bona part d’aquest està vinculat a la seva activitat febril i al modernisme català. Per això des de fa uns anys, la ciutat celebra una Fira Modernista. Entre avui i demà, teniu l’ocasió d’imbuir-vos en l’ambient històric d’una època plena de “glamour” i amb una estètica irrepetible. El reclam dels organitzadors de la festa us repten a imaginar-vos com era la ciutat, entre finals del segle XIX i principis del XX.
La fira, té un antecedent, la fira de la Primavera que es celebrava a la ciutat, ja a l’any 1228 i que actualment ha esdevingut un dels actes festius i comercials més importants de la ciutat.
En parlem amb Xavi Martin, Regidor de comerç, consum i turisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes