Fira de Música al carrer de Vilaseca

amuntiavall - 1/05/2011

mumusiccircus-mercibienEl cap de setmana del 6 al 8 de maig comença la Fira de Música al carrer de Vilaseca. Un certamen que es celebra des de fa 12 anys i que aplega un gran nombre d’artistes de diferents estils, des de Mazoni, Very Pomelo, La Iaia, el grup Riu (qui precisament hem tingut/tindrem aquí a l’Amunt i Avall), Maria Rodés, Pau Vallvé i molts més.
A les propostes musicals que ens son més properes, el Festival segueix apostant per l’avantguarda. Així aquest any podrem veure la francesa CATHY CLARET amb el guitarrista de flamenc i blues Raimundo Amador, i també conèixer el projecte Anarquia acústica, producció de la mateixa Fira i moltes altres actuacions i propostes que ara volem comentar amb el director Artístic del Festival, KIKE BELA.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes