La processó de Verges

amuntiavall - 16/04/2011

verges_00Si no us voleu perdre una Setmana Santa amb tot el seu simbolisme religiós i amb tota la seva càrrega de festa popular que això implica, us recomanem un petit viatge a una de les celebracions rituals més curioses i concorregudes que es fan a Catalunya, aquests dies. La processó de Verges.
Es celebra dijous 21 d’abril en aquesta bonica població empordanesa. El principal atractiu d’aquest acte és la Dansa de la Mort, però tot el marc processional té un for magnetisme que l’entitat organitzadora ha sabut canalitzar durant molts anys. La direcció de la Processo d’aquest any anirà a càrrec de Lluís Llach, nascut en aquest municipi.
En parlem amb TONO CASABÓ, President de l’Associació de la processó de Verges.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes