gato_negro_sketchEls animals, quan els descriuren negres, és que els relacionen amb el mal. El color blanc, però, és tan innocent com sembla? En Jan Grau ens convencerà de que no. El blanc és el color iniciàtic, el no-color. Els gats de les bruixes les pinten de negre (confidents de les bruixes i aliats dels dimonis) i els blancs són els seus confidents. Dels colors dels animals de les bruixes i els seus simbolismes ens en parla en Jan a la seva secció

1 comentari Les bruixes i els bruixots i els seus animals de companyia”

  1. Jordi Piñero escrigué:

    M’agradaria que em passessiu l’enllaç d’aquesta secció del Joan on parla dels colors dela animals de les bruixes i els seus simbolismes. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes